För medlemmar

Varje människa kan göra skillnad!

Det är lärdomen vi drar av Raoul Wallenbergs gärning. Hur stort eller smått ditt bidrag till en bättre värld än är vill vi utveckla det med dig. Som medlem i Raoul Wallenberg Differencemakers (RWD) blir du en del av gemenskapen kring värdeorden medmänsklighet, samhällsengagemang och civilkurage.
Du får även gå på våra inspirerande frukostseminarier, delta på våra återkommande coachningstillfällen i självledarskap samt årliga alumniträffar.
Utöver detta får du som medlem ta del av det nätverk som RWD innebär. Vi består av drygt 200 unga ledare från olika sektorer och organisationer som alla arbetar för en mer medmänsklig värld på ett eller annat sätt. Genom RWD kan du alltså skapa nya kontakter och forum via andra medlemmar eller några av föreningens många samarbetspartners.
RWD ger dig redskapen för att verka i Raouls anda och göra skillnad genom att fortsätta din ledarskapsutveckling och bygga gemenskap. Vi fungerar som alumniförening för de som gått ledarskapsutbildningen Raoul Wallenberg Academy, men är öppen för alla personer under 35 som delar våra
värderingar. Medlemskapet är kostnadsfritt och avser kalenderår.
Häng med!