Anmäl dig till Alumniträffen 2017!

Så räddar du världen! Nu när allting går åt helvete.

När? 12/2, kl 11.30-16.00

Var? Strandvägen 7a, Stockholm

Vi har ett tungt år i bagaget. Vi lever just nu mitt i en global ledarskapskris där det goda ledarskapet som vi utbildats inom är sällsynt. I början av 2017 är utblicken mörk, riskerna stora och osäkerheten ökar. Det är därför Du behövs som mest just precis nu. Det var för stunder som dessa, som Raoul Wallenberg Academy investerade i dig – för att du skulle få verktygen att #göraskillnad.

Den 12 februari samlas vi för 2017 års alumniträff på Strandvägen 7a för att gemensamt diskutera vad vi kan göra som differencemakers för att förbättra världen. I det stora och i det lilla. Du är kallad och vi hoppas på ditt deltagande. Programmet är 12.00-16.00 men det finns möjlighet att stanna längre och mingla vidare. Vi bjuder på lunch och deltagandet är kostnadsfritt. ANMÄL DIG GENOM FORMULÄRET HÄR!

Vi i styrelsen ser verkligen fram emot alumniträffen och hoppas att vi ses där!

–  Raoul Wallenberg Academy for Young Leaders och
Raoul Wallenberg Differencemakers