Månadscoachning i självledarskap. GÄST: Organisationen Effektiv Altruism Sverige

Raoul Wallenberg Academy, Raoul Wallenberg Differencemakers och World Values Initiative vill ge fler möjlighet att utveckla sitt eget självledarskap och växa i sina värderingar. Därför bjuder vi in dig till månadscoachning i självledarskap där du får djupdyka i dina värderingar, din livssituation och ta del av nya kunskaper och inspiration inom områden såsom ledarskap och välmående. Månadscoachningen är öppen och tillgänglig för alla oavsett ålder.

Till årets första månadscoachning välkomnar vi organisationen Effektiv Altruism Sverige som arbetar med att kunna besvara frågan: Hur kan vi alla använda våra resurser för att på bästa sätt hjälpa andra så mycket som möjligt? Och hur vet man att man faktiskt gör skillnad?  Effektiv Altruism använder evidens och kritiskt tänkande för att ta reda på vilka insatser som har störst positiv påverkan på världen. Det kan handla om att ta reda på hur effektiva olika välgörenhetsinsatser är och hur man kan ha en positiv inverkan genom sin karriär. Effektiv altruism handlar också om att vara generös med sin tid och sina pengar, och att låta de insikter man fått influera ens handlingar.


NÄR? 21 februari kl 17:45-20:00.  

VAR? The Park, Hälsingegetan 49, 113 31 Stockholm

FRÅGOR? Hör av dig till Matilda Andersson på Raoul Wallenberg Academy, matilda.andersson@rwa.se.

Månadscoachning är kostnadsfritt. Eftersom vi har ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller!

Första delen av programmet jobbar vi med vårt självledarskap där var och en reflekterar över månaden som varit, vad som känns viktigt för dig just nu och sätter fokus för kommande månad. Vi tar tid för både individuell reflektion och upplevelsebaserade övningar, vilket innebär att vi delar med, lyssnar på och tipsar varandra. Andra delen av programmet bjuder vi in en inspirationstalare på teman såsom självledarskap, välmående, att leda andra och socialt entreprenörskap.

Varmt välkommen!

MER OM RAOUL WALLENBERG ACADEMY, RAOUL WALLENBERG DIFFERENCEMAKERS OCH WORLD VALUES INITIATIVE
Samarbetet mellan oss syftar till att ge dig som medlem i något av våra nätverk möjlighet till större utbyte och utveckling, genom att du får träffa fler personer som delar ditt intresse för självledarskapet.

Raoul Wallenberg Academy stödjer unga att hitta modet att göra skillnad. Det gör vi genom att erbjuda utbildningar, verktyg och långsiktiga skolprojekt. Läs mer på www.raoulwallenberg.se.

Raoul Wallenberg Differencemakers är en ideell förening öppen för alla under 35 år som vill verka i Raoul Wallenbergs anda. Vi vill att fler unga ska få modet att följa sin inre kompass, och vi vill få fler att växa och agera. Läs mer på www.rwdifference.se.

World Values Initiative är ett ideellt studentdrivet initiativ som syftar till att vara en plattform för studenter att utveckla sig själva. WVI arbetar genom upplevelsebaserade workshops och event för att stötta ökad självinsikt med fokus på personliga värderingar och värdebaserat ledarskap. Läs mer på www.worldvaluesinitiative.se.