Månadscoachning i självledarskap. TEMA: Hur bygger vi hållbara och framgångsrika team?

Vi vill ge fler möjlighet att utveckla sitt eget självledarskap och växa i sina värderingar. Därför bjuder vi in dig till coachning i självledarskap där du får djupdyka i dina värderingar, din livssituation och ta del av nya kunskaper och inspiration inom områden såsom ledarskap och välmående. 

Den 21 mars välkomnar vi Psykologifabriken

Föreläsningen bygger på boken Ensam eller stark – åtta principer för framgångsrika team och ger en introduktion till de åtta principerna.  Vad avgör om en person är altruistisk och hjälpsam? Är varje teams framgång förpassat till sitt öde eller kan vi ta ödet i egna händer? De åtta principer hjälper dig att designa ett samarbete som håller och hjälper dig att ta nya steg. Ett hållbart team blir ett framgångsrikt team. Föreläsningen hålls av Alexander Fredriksson, psykologkandidat, från Psykologifabriken


NÄR? 21 mars kl 17:45-20:00.  

VAR? The Park, Hälsingegetan 49, 113 31 Stockholm

FRÅGOR? Hör av dig till Matilda Andersson på Raoul Wallenberg Academy, matilda.andersson@rwa.se.

Alla event är gratis. 100 kr No show- avgift  tillkommer vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan våra evenemangs starttid.

Upplägg: Första timmen av programmet jobbar vi med vårt självledarskap där var och en reflekterar över månaden som varit, vad som känns viktigt för dig just nu och sätter fokus för kommande månad. Vi tar tid för både individuell reflektion och upplevelsebaserade övningar, vilket innebär att vi delar med, lyssnar på och tipsar varandra. Andra timmen av programmet bjuder vi in en inspirationstalare på teman såsom självledarskap, välmående, att leda andra och socialt entreprenörskap.


Varmt välkommen!

MER OM RAOUL WALLENBERG ACADEMY, RAOUL WALLENBERG DIFFERENCEMAKERS OCH WORLD VALUES INITIATIVE
Samarbetet mellan oss syftar till att ge dig som medlem i något av våra nätverk möjlighet till större utbyte och utveckling, genom att du får träffa fler personer som delar ditt intresse för självledarskapet.

Raoul Wallenberg Academy stödjer unga att hitta modet att göra skillnad. Det gör vi genom att erbjuda utbildningar, verktyg och långsiktiga skolprojekt. Läs mer på www.raoulwallenberg.se.

Raoul Wallenberg Differencemakers är en ideell förening öppen för alla under 35 år som vill verka i Raoul Wallenbergs anda. Vi vill att fler unga ska få modet att följa sin inre kompass, och vi vill få fler att växa och agera. Läs mer på www.rwdifference.se.

World Values Initiative är ett ideellt studentdrivet initiativ som syftar till att vara en plattform för studenter att utveckla sig själva. WVI arbetar genom upplevelsebaserade workshops och event för att stötta ökad självinsikt med fokus på personliga värderingar och värdebaserat ledarskap. Läs mer på www.worldvaluesinitiative.se.