9 december – Noa Fridmark

12310473_977533028984963_2677518838156888209_n

Talare på årets sista Breakfast Club är Noa Fridmark, från Noa Potions! Noa Potions kommer även att bjuda på sin fantastiska dryck under seminariet.

”Jag var på toppen av min karriär som marknadschef för ett bolag som skulle börsnoteras. Även om jobbet såg fint ut på pappret och jag tjänade mycket pengar så trivdes jag inte med min tillvaro. Det kändes inte meningsfullt och framförallt så köpte jag inte in på de värderingar som bolaget stod för. Så en dag sa jag upp mig och flyttade ut till en obebodd ö långt ut i Stockholms skärgård.

Att säga upp mig och flytta ut till ön var ett enormt kliv och har kommit att betyda mycket för mig i mitt liv. Det är nog det bästa beslut jag har tagit. Lugnet och närvaron som jag kände när jag satt och tittade ut över havet var som balsam för själen. Jag tänkte att det här vill säkert fler känna så jag fick en fix idé om att ta känslan från ön till människor inne i stan. Drycken var därför ett sätt för mig att försöka återskapa den känslan och dela med mig av den till andra.

För mig är drycken en symbol för att ifrågasätta vad man håller på med. Det är viktigt att lyssna på vad man själv vill och inte fastna i samhällets normer eller andras förväntningar. Det är utifrån dessa insikter som idén föddes och jag hoppas att drycken kan vara en oas i vardagen för människor. Så att fler ska kunna hitta tillbaka till lugnet, reflektera och fokusera på det som är viktigt i livet.”

Hjärtligt välkomna!

Observera att det finns begränsat antal platser. Biljetter från Eventbrite.se gäller.

Plats: Impact Hub Stockholm, Riddargatan 17D. Ingång genom den öppna porten från gatan, över innergården. Två trappor upp.

Tid: Onsdag 9 september. Frukost serveras kl 07:15-07:40. Föredraget pågår 07:40-08:25.
Kostnad: 0 kr.
Huvudsponsor: Ekologiska matbutiken EAT!

Vi kommer även inför denna Breakfast Club att ha att ett samarbete med Uber Sverige! Använd rabattkoden ”Raoul200” vid registrering i Uberappen (första gången) för 200 kronor kredit!